Framrack framme

Idag kom framracket, eller frampakethållaren som det kanske heter. Skulle sätta på det lite snabbt för att kunna åka och handla med sonen i stolen bak.

Det gick inte särskilt snabbt. Det gick inte alls. Jag upptäckte att det behövdes ett par bussningar eller distanser och längre skruvar för att få det på plats.

Om någon är intresserad av hur ett Jandd Extreme front rack monteras på en Surly LHT går det bra att fråga mig. Imorgon vet jag nämligen svaret.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Matias Hannus skriver:

    Vad var det du sist och slutligen var tvungen att göra för att få frampakethållaren att passa? Har du varit nöjd med den?

  2. Henrik Rådmark skriver:

    Ja just det, jag använde två lite för stora muttrar på vardera sida – som distanser mot framgaffeln. Det hela fungerade ypperligt. Senare upptäckte jag att det faktiskt följde med två motsavarande bussningar, men de hade trillat ur påsen. Frampakethållaren är ypperlig. Stadig och mångsidig (det går ex att hänga väskor upptill eller längre ned för bättre balans.). Jag har för övrigt ett till (helt oanvänt – ej monterat) som skulle monteras på min frus cykel, men nu är det inte längre aktuellt skulle jag tro.

  3. Matias Hannus skriver:

    Tror du att du skulle vara intresserad av att sälja den? Pris i så fall?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *