I väntans tider

Visserligen har dotterna kommit ut och hunnit växa till sig under hela tio dagar. Men vi går ändå i väntans tider. I veckan beställde vi en cykelvagn som ska låta oss ta hela familjen på utflykter eller helt enkelt till affären eller mormorn och morfarn eller var vi behagar åka.

Cykelvagnen anländer förmodligen i mitten av nästa vecka, men vi hoppas i det här fallet på en för tidig nedkomst eftersom det vore trevligt att dra iväg på några turer under påskhelgen med hela gänget.

Hur som helst kommer du att kunna läsa mer om cykelvagnen här när jag har mer att berätta. Nå, kan avslöja att det är en Chariot Cougar för två barn.

I helgen försökte jag mig på att lasta för mycket på cykeln. Det gick bra och somliga skulle kanske hävda att det därmed inte alls var för mycket. Men en stor flyttkartong fylld av skräpkartong, flaskor och plastförpackningar på framracket (frampakethållaren) är för mycket. Halvmilen till Vallentuna och återvinningsstationen där gick visserligen stadigt, men kändes ändå aningen för ansträngd för att jag ska göra om tricket. Om jag inte måste.

Dessvärre tog jag ingen bild av det vådliga ekipaget. Delvis på grund av att det småregnade, var kallt och att N helst hade velat stanna hemma.

Idag tog jag bilen till Kista för en jobbintervju 09.45. Eftersom jag skulle lämna Noah på dagis kl 09 fanns ingen tid att cykla de 15 km till Kista. Om jag inte hade haft bil hade jag antingen övertalat Lina att lämna eller helt enkelt försökt få till en annan intervjutid.

Apropå bilen åkte jag sedan till OkQ8s GDS för att inleda den grundliga rengöringen som krävs innan försäljningen. Målet är att bilen ska vara såld innan april tar slut.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Robert English skriver:

    Intressant. Köpte just en Nordic Cab från http://www.nordiccab.se! Mycket nöjd och något billigare än Chariot. Fock med skidor, sele, joggingvagn och sele till cykelvagnen för 5300 kr, så nu väntar äventyret. Verkar robust ock tänkte använda den som transportkärra när barnen blir för stora.

  2. Henrik Rådmark skriver:

    Kul! Hör gärna av dig om hur den funkar när du haft den ett tag. Kände inte till att den modellen fanns … 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *