Nu. Börjar det.

Så. I fredags och lördags körde jag de sista viktiga transporterna med Forden. På fredagen min gravida fru till BB Stockholm. På lördagen min fru och min dotter hem.

Nu är det dags att sälja bilen och på allvar göra upp med vanebilismen. Nå, den har vi för all del gjort upp med, slutat upp med, tidigare. Men när bilen försvinner från carporten försvinner en massa möjligheter. Samtidigt som nya öppnar sig, förmodar jag.

Lina kan snart börja cykla igen, hennes Nishiki ska städas och putsas och eventuellt kompletteras med ett framrack eller en rejäl cykelkorg fram. Cykelvagnar står visserligen på inköpslistan, men de får vänta tills bilförsäljningen är klar. Någon som är intresserad? Ford Focus 2003, 8500 mil, etanolmotorn … För att vara en bil är det en riktigt skaplig bil. 70 000 kronor och den är din.

Lämna ett svar