Surlyn blir kvar sist

Det är kul att cykla. Särskilt när mörkret sänker sig och fukten lägger sig som en våt filt över tidiga morgonen. När folk huttrar i sina nystartade kalla bilar. (Jag vet hur det är – jag sitter i en själv allt för ofta). Då är det kul att cykla. Jag kör till nya jobbet inne i stan, drygt två mil. Det tar drygt en timme – och då slipper jag duscha när jag kommer fram.

Och även om jag inte skulle kunna vara utan bilen nu är Surlyn det sista jag skulle sälja. Den överträffar alla andra maskiner jag har.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Pål skriver:

    Kul att du har börjat blogga igen. Två mil är tufft! Jag har 1,4 mil och en Goldenmotor (googla på det du. Jag fick googla på surly :-).

  2. Henrik Rådmark skriver:

    Goldenmotor – genialiskt! Alla borde kolla på det. Plötsligt finns det (nästan) ingen anledning att inte cykla. Tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *