Vilken dag som helst …

… ska jag tvätta cykeln. Den har varit smutsig länge nu. Kedjan får sig lite olja då och då, men smutsen blir kvar. Inte för att det gör något, egentligen. Men jag vet ju att det är roligare att använda cykeln om den är ren. En ren cykel är snyggare. Och snabbare. (Ok, men den känns snabbare.)

Men det får vänta. Ytterligare några timmar. Eller dagar. Det är en av prylarna jag gillar med cyklar. De kräver inte mycket underhåll.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. sara skriver:

  kommer ni fortsätta blogga om ert liv utan (med) bil? Hälsar Sara

  • Henrik Rådmark skriver:

   Ja, jag har en ambition att fortsätta med den. Från slutet av augusti kommer jag att skriva minst ett inlägg i veckan. Lite glest kanske, men betydligt bättre än den senaste tiden. Tack för intresset. /Henrik

 2. sara skriver:

  det var roligt att höra. ser framemot att läsa. själv tycker jag alltid det är lättare att vara dogmatisk och säga typ…nu ska jag BARA äta frukt och grönt än att säga mer frukt och grönt. det jag vill säga är lycka till med att använda bilen så lite som möjligt. själv har vi ingen bil och inget hus och bara ett barn. så det går bra. folk brukar säga att vi har det så luftigt hemma jag tror det är bara för att jag inte kan pipa inom ikea…mvh Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *