Moderaterna flirtar med stockholmcyklister

Idag samlas moderata representanter från fem stockholmskommuner vid Slussen. Samtliga på cykel. Syftet är enligt pressmeddelandet att visa att de vill arbeta för bättre cykelpendelmöjligheter över kommungränserna. Ett vällovligt syfte, förvisso.

Men moderatarna i Stockholm, som bjuder in, verkar inte var helt övertygade om att tilltaget i sig är intressant nog. Redan i rubriken har de känt sig nödgade att skriva ”fototillfälle”. Aningen förbryllande. Förmodligen menar de att det är så ovanligt att se moderata politiker på cykel att detta kommer att bli ett snarast unikt tillfälle som verkligen förtjänar att förevigas på bild.

Jag kommer inte att kunna vara där.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *