Min födelsedag idag

Surly Steamroller

Jag fyller 40 år just idag. Och om du har missat det och inte heller köpt någon present till mig kan jag ha överseende med det. Om du ser till att skicka en Surly Steamroller till mig. Bullitten har jag köpt. Nu letar jag efter något att leka med när jag inte har något särskilt ärende, när jag bara vill känna mig lätt som en fjäril och bångstyrig som en tonåring.

En Surly Steamroller till exempel. En oväxlad, eller enväxlad, cykel som tål lite mer än de där fåniga trackcyklarna som hipstersna kör omkring på i stan. En Surly i varenda detalj. Gjord för cykling, inte för showing off.

Så se till att köpa en sån och ange min adress som leveransadress. Då får du en livslång prenumeration på bloggen som tack. Kan du tänka dig något bättre?

Tack på förhand. (Pilgrimsmusslorna var goda.)

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar