Världens nordligaste Bullitt-bud

Cykelbud Bring i Trondheim

Han bryr sig inte om snö och kyla. Han bryr sig inte om tung last. Han är världens nordligaste cykelbud på en Bullitt och jobbar på Bring i Trondheim. Vem han är vet jag inte och jag vet inte om inledningen verkligen stämmer, men jag behövde en bra inledning och drar mig inte för att hämta inspiration från kvällstidningarna.

Cykelbud Bring i Trondheim

Cykelbud Bring i Trondheim

Jag fick bilderna av Larry vs Harry (TILLAGT 101216: fotograferade av Halvard på www.sykkelsentralen.no) och kommer att ta reda på det vem det är som trotsar kylan på sin lastcykel. Tills jag hittar honom; håll till godo med de sköna cykelbilderna.

Min test-Bullitt lär för övrigt komma till Stockholm i veckan. Följ den spännande testperioden här på bloggen!

Lämna ett svar