Populäraste dagistransporten del 2

Bullit lastcykel lådcykel
Försökte ta en bild med kamera på stativ och självutlösare. Hann inte riktigt vända. Sen glömde jag kameran på stativet.

Så har äntligen sidorna till Bullittens flak kommit. Nu kan barnen åka till dagis utan att ramla ur, vilket gör hela processen betydligt smidigare. Visserligen klagade inte Märta, 2,75 år, när hon trillade av och slog pannan i backen för en tid sedan. Efter lite gråt hoppade hon faktiskt glatt upp igen på flaket och vi kunde åka vidare.

Men nu slipper hon ramla av. Nu håller hon sig i de extremt stadiga sidorna. Brorsan sitter bakom och utgör ett bekvämt ryggstöd.

– Kör inte så fort! utropade Noah på väg till dagis i morse. Fartvinden bet ordentligt i kinderna. Jag saktade ner (det var nedförsbacke och vi rullade. Eftersom jag är sjuk och svag och snorig och stundom febrig har jag inte cyklat i veckan. Men 800 meter till dagis gick bra.)

Utmaningen nu är att komma på ett sätt att få med sig all packning som jag ofta har när jag ska in till stan efter dagislämning. Förmodligen en stor väska på ryggen till dagis, som därefter får hoppa ner på flaket. Det kanske inte är någon utmaning, trots allt.

Bästa dagistransporten del 1 hittar du här.

Bullitt lastcykel med sidor och kapell.
Kapellet ingår i paketet. Extremt kraftig och välgjort.
Bullitt kapell
Kapellet går att veckla ihop utan att det fladdrar omkring, tack vare en fiffig remanordning.

Bullitt kapell

Bullitt kapell
Kraftiga doningar ...

2 kommentarer

Lägg till din →

Henrik!
Är det via LarryvsHarrys i Köpenhamn du inhandlat lådan samt kapellet? Skulle mycket gärna vilja ha just detta till min samt ett ”Bullitt-garage” som skyddar mot vind o väder. Jag ligger själv i startgroparna att köpa mig en Bullitt, nämligen.
Mvh
Håkan

Lämna ett svar