Dela med dig av din cykelvardag

Är du en A-till-B-cyklist? Som använder cykeln i vardagen för att ta dig fram? Till jobbet, skolan, affären, dagis. Tag chansen att inspirera andra att göra samma sak genom att helt kort berätta om din vardag med cykeln som oumbärligt transportmedel. Skriv till mig om du vill bli en inspiratör för andra! (Du behöver inte berätta själv – jag gör en kortintervju över e-post.)

2 kommentarer

Lägg till din →

Hej, jag är en vardagscyklist som cykelpendlar till jobbet i veckorna och på helgerna ibland. Jag undrar över varför gång-trafikanter går på cykelbanan i city, när dom har en hel trottoar att gå på!?, i min situation mötte jag en gång-trafikant som gick mitt på cykelbanan , jag plingade på honom(flera gånger), han såg och hörde mig tydligt!, men flyttade inte på sig ändå!, det var nära att jag körde på honom.Jag ringde Polisen och frågade men fick inget konkret att handskas med. Ska ta upp frågan igen hos Polisen, om det verkligen inte behövs ett förbud/en skylt(för gång-trafikanter) att gå på cykelbanorna i city, dom har ju en hel trottoar att gå på, måste dom gå, där vi cyklister kör?!/ en cyklist i Stockholm.

Lämna ett svar