Populäraste dagistransporten

Bullitt dagistransporten

Det var inte svårt att övertala barnen att hoppa upp på Bullitten. Tyvärr har jag ingen bild av ekipaget i rörelse, men det gick bra. Modden gjorde resan extra spännande men jag noterade att Bullitten går betydligt stadigare genom snön med lite last. Det har jag märkt förut, men nu var jag extra uppmärksam på det eftersom ett fall skulle kunna resultera i ledsna barn.

När Noah, killen i mitten, provåkte Bullitten första gången sa han att det känns som sommar. Jag vet precis vad han menar. Bullitten är det bästa i cykelväg som hänt mig sen jag fick min första cykel. Och mina bästa minnen är just från sommaren.

3 kommentarer

Lägg till din →

Avindsjuk! Suktat på Bullitt ett tag, testat lådcykel och långcykel (xtracycle) men Bullitt är ju perfekt! Två hjul betydligt lättare än 3 hjul och lastar minst lika mycket som en lådcykel. Men när du skjutsar barnen, funkar det bra utan ”staket” på sidorna? Glider dem inte bara av och bygger snögubbar istället?

Jag tror du kommer gilla Bullitten, även om den inte har lika stort lastutrymme som en lådcykel. Cykeln ska utrustas med rätt låga sidor, men flaket har ett kraftig antiglidytskikt som gör att barnen faktiskt sitter still (alltså inte glider). Men frun vill att det ska finnas staket, och jag kan väl hålla med om att det är ett bra skydd.

Lämna ett svar