Skulle du köpa en cykel av den här mannen?

Larry vs Harry blog

Slow sunday. Förkylningen med den värkande halsen, lätt bultande huvudet, håller mig från cykeln. Jag försöker att hantera det. Eftersom jag har ett särskilt förhållande till Bullitten (det bästa som hänt mig inom cykling sedan jag fick min första cykel) kan jag inte hålla mig ifrån Larry vs Harrys  blogg och blir påmind om deras senaste kampanj – typ. Selling by fear.

För övrigt kan jag inte bestämma mig om jag ska lägga till engelska på bloggen.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. 23 januari, 2011

    […] This post was mentioned on Twitter by cycleville, Henrik Rådmark. Henrik Rådmark said: Söndagsförströelse. Nygammal försäljningsteknik prövas av dansk cykeltillverkare. http://bit.ly/dEqj9u #cykel #bullittcargobike #lastcykel […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *