Cykelmode som du aldrig sett det

Visserligen har videon legat i högerspalten en tid nu. Men jag kan inte låta bli att puffa lite extra för den. Det handlar om en modeshow där det är svårt att avgöra vad som står i centrum, cykeln eller kläderna. Förmodligen båda. Det är vackert och känns inte alls särskilt nytt. Det känns klassiskt.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Joakim skriver:

    Notera gärna att samtliga deltagare bryter mot lagen som inte har cykelhjälm på sig – Nya Zeeland har lag på cykelhjälm. Får vi tro Ulrica Messing och andra ”Världen genom bilrutan”-sossar så är detta snart även verklighet i Sverige. Och då kan polisen storma in när som helst och börja arrestera folk.

  1. 24 februari, 2011

    […] This post was mentioned on Twitter by Magnus Lagher and Henrik Rådmark, cycleville. cycleville said: Nyklassiskt när cyklarna rullar upp på catwalken http://bit.ly/f51vMg #cykel #mode […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *