Lösningen finns under vattnen

Det har inte slagit mig tidigare. Men så slog det ner som en blixt (nå, efter en snabb tur till Youtube). Det finns ju massor av utrymme i Stockholm för cyklister. Som dessutom inga bilar kan utnyttja. Vattnet! Eller rättare sagt Mälarens och Saltsjöns botten. Då slipper man dessutom köra runt halva stan om man ska från exempelvis Stadhuset till Mariatorget. Bara att köra rätt över, eller kanske under, Riddarfjärden. Jag tror att jag knåpar ihop ett förslag till stadens styrande. Kommer också att skicka med länken till klippet nedan för att visa förslagets rimlighet.

Ett annat förslag är ju att omdisponera utrymmet på gatorna så att cyklarna får mer plats. Fast det förslaget skulle förmodligen betraktas som allt för orimligt för att ens tas upp till diskussion.

Lämna ett svar