Bullitt nu även för barn

Du som har en Bullitt lastcykel och dessutom barn har säkert funderat på hur du ska få med dig kidsen på bästa sätt. Nu har tillverkaren Larry vs Harry lanserat en lösning för dig. Nämligen en tillsats som i princip består av ett kapell och stadiga sidor.

Utrymmet för barnen är cirka 15 centimeter bredare än cykelns lastyta. Cycleville STHLM har inte fått tag på några mer detaljerade uppgifter, men väl bilder på skapelsen.

Bilderna kommer från Bullitt-gurun Andreas Jacobsson i Stockholm, som säljer den oomtvistat (?) geniala skapelsen. Som du ser rör det sig inte om bilder ur något marknadsföringmaterial. Men som du också ser spelar det mindre roll. Budskapet går fram. Priset är 3 450 kronor.

1 kommentar

Lägg till din →

YES! Det är den enda anledningen till att jag fortfarande tvekar inför valet av lastcykel. Jag har velat ha en Bullitt, men ändå inte eftersom det inte funnits något kapell. Detta är ju grymt snyggt. Dock hade jag gärna sett just bara ett kapell också. Jag skulle ju vilja kunna lasta mycket på cykeln, men ändå kunna ha torra barn i den. Jaja, man kan inte få allt. 🙂

Lämna ett svar