Efter pausen kommer …

Man kan bara köra så långt på samma väg. Förr eller senare tar den slut, eller tar vid där den en gång började. Man börjar köra i cirklar. Ännu kan jag bara skymta vägs ände, men det är tillräckligt för att börja fundera på vägvalet.

En cykelblogg kan gnälla över brister, över att cyklister inte prioriteras i trafikplaneringen, över att etablissemanget odlar en rädslans kultur (cykelhjälmar). Etcetera. Allt det där är bra och det mesta till och med nödvändigt. Men det är inte Cycleville STHLMs spår. Gnäll är negativ energi. Cycleville STHLM skulle odla positiv energi. Just nu vet jag inte på vilket sätt det ska ske. Därför trycker vi på stora pausknappen. Allt innehåll finns kvar – i synnerhet det om våra ambassadörer som visar att det är kul, nyttigt, bra att cykla och att det finns många olika sätt att göra det på.

Framöver kanske Cycleville STHLM blir en bildblogg, en videoblogg eller en nyhetsblogg. Eller något annat. Kom gärna med förslag på hur du tror att bloggen på bästa sätt kan odla det positiva kring vardagscykling.

/Henrik

7 kommentarer

Lägg till din →

Ajdå, jaha. Jag som är tämligen ny följare av Cycleville tycker förstås det är lite trist. Sidan är ju kanon. Men visst, fattar galoppen, gnäll är tråkigt. MEN så mycket gnäll är det väl ändå inte här? Har inga vidare tips men det händer ju jättemycket utanför Sveriges gränser kring vardagscykling så nyhetsblogg med fokus på detta kanske är nåt? Fotoblogg med antika kedjeskydd låter upphetsande på nåt vis ;-))

Nej!

Jag är väldigt glad att cycleville finns och skriver om/kommenterar de senaste nyheterna. Har alltid kännt att det är ett så bra komplement till vad jag själv gör och ett bra ställe att gå in och hålla sig uppdaterad på. Bred front liksom. Om du vill att det ska bli mer positivt, lyft bara sjyssta lösningar från de länder/städer som fattat grejen med att främja cykling! Kanske dags för en inspirationsresa? Keep goin!

Tack för de uppmuntrande orden och tipsen. Jag börjar se vad jag ska göra nu. Det handlar inte om någon stor riktningsändring.

Salve!

Just när jag hittat hit så trycks det på pausknappen. Håller med tidigare inlägg. Själv tycker jag det är en mycket konstruktiv sida med mycket mattnyttigt och allomfattande information som uppmuntrar till att välja cykeln!
Trampa på bara!

Hallå, nä, just när du hittat hit så har det tryckts på pausknappen för andra gången. Pausen har med andra ord precis upphävts …. Tack för stärkande ord!

Lämna ett svar