De bjuder på 197 inspirerande cykelbilder

Niklas Veenhuis och Matilda Hannäs cyklade från Nordkap i Norge till Smygehuk, i somras. Två kontorsråttor, som de beskriver sig själva. Men med en lust på äventyr och uppenbarligen smak för cykling. Resan tog 36 dygn och var drygt 300 mil lång.

Niklas – om jag har förstått saken rätt – råkar dessutom vara en god och flitig fotograf. Hans bilder från resan är synnerligen inspirerande, både för den bild- och fotointresserade och för cyklisten. Du hittar dem här.

De finns även på Facebook.

1 kommentar

Lägg till din →

Jämför bild 030 (sidan 2, tredje uppifrån, vänster sida) med bild 197 (sidan 10, fjärde uppifrån, vänster sida).

Snacka om viktminskning. Det där borde jag göra.

*kollar på magen*

Två gånger! 🙂
Vackra bilder! Underbar resa. Inte så många bilder från bergen i Norge. Inga goda minnen efter 20 mil i uppförsbacke? 🙂

Lämna ett svar