Fullås klarade sig bäst

asaklitt-lasAsaklitt. 199 spänn för ett bygellås som ska ge intryck av att bringa någon slags säkerhet till ägaren och hens hoj. Och heter Asaklitt. Vad är det för skräp? Gå inte på det, har jag sagt till mig själv när jag passerat den pinsamma cykelhyllan i det ännu pinsammare Clas Ohlson-templet. (Ok, så här har jag sagt: ”jävla skit de försöker lura på oss …”)

Så läser jag i dagens blad (läs: på nätet) att ett program från svensk statstelevision, Plus, har testat en samling cykellås – däribland det stinkande Asaklitt-låset. Och se skräpet blev till guld. Låset avgick med segern – det stod emot uppbrytningsförsök allra längst. Det som till slut fick det att ge vika var närmare en minuts övertalning medelst vinkelslip.

Hatten av.

1 kommentar

Lägg till din →

De testade inte att öppna låset med vanlig nyckel? Det verkar ju vara det som är problemet med detta lås 🙂 Rostar och kärvar ihop efter några månader då det verkar ta in vatten och låsanordningen är av dålig kvalitet. Kul att ha sin cykel fastlåst i en stolpe på stan – med ett jättesäkert lås 🙂

Läs omdömen här: http://www.clasohlson.com/se/Bygell%C3%A5s-Asaklitt/31-2166

Hatten på igen!

Lämna ett svar