Norrköping ordnar cykeldag – efterlyser cyklar

250px-Strykjärnet_Motala_ström_Norrköping_april_2005Den 18 maj kommer Norrköping att fyllas av cyklar av allehanda slag. Det är nu inte så att det skulle vara särskilt ont om cyklar i Norrköping under andra dagar, men just den 18 maj arrangeras för första gången (såvitt känt) en Cykeldag. Ett digert program utlovas, med bland annat uppvisning av cykelakrobatik, handikappcyklar och veterancyklar. Bakom evenemanget står Norrköpings kommun och Mötesfabriken.

Arrangören har emellertid ett litet problem. De behöver fler cyklister som ställer upp och kommer till Gamla Torget, där Cykeldagen ska gå av stapeln, för att visa upp sina cyklar. Alla sorters åk är välkomna, lastcyklar, handikappcyklar, liggcyklar, hemmabyggen …

Benägna får gärna höra av sig till Cycleville så förmedlar vi kontakten.

 

Lämna ett svar