Ryggsäcken du inte bli svettig av

JollybikerVi fick ett mejl om en ny variant på cykelväska. Det är egentligen en ryggsäck och själv finurligheten sitter i den ställning som väskan sätts fast i på pakethållaren. Jag avhåller mig från ytterligare försök till förklaringar av vad det handlar om, utan lutar mig mot bilden.

En krydda i sammanhanget är att hela idén och produkten är svensk. Det är en man vid namn Fredrik Bergström som tröttnade på att bli svettig på ryggen av ryggsäcken när han hade börjat cykelpendla till jobbet. Så småningom föddes väskan, som går under namnet Jollybiker.

Hans story nedan:

År 2011 började jag cykelpendla till jobbet och det var då jag fick den första idén till att ta fram en egen cykelväska. Jag saknade valmöjligheter kring färger och tryck och ville inte att cykelväskan skulle se ut som en cykelväska när man inte cyklade.

Men med heltidsjobb och två små barn så föll idén i glömska. Hösten och vintern gick och på våren 2012 när jag började cykla igen så dök idén upp igen. Den här gången beslöt jag mig för att köra på för att se hur
långt det skulle bära.

Nu några år senare så har jag öppnat min webshop och mina cykelväskor finns till försäljning.

– Fredrik Bergström

Lämna ett svar