Pausdag runt sjön

Det är märkligt hur vanor tar makt över en. Jag hade tänkt låta cykeln stå idag för att ge kroppen lite vila efter tre rätt tunga turer till och från stan + vad det nu var mer den här veckan. Men tillvaron framför skärmen blev alltför tung och tanken på att inte cykla idag kändes avig, obekväm. Och jag var inte trött i kroppen.

Till slut gav jag mig ut.

Jag hade tänkt ta Lapierren, den lätta, snabba. Men jag ändrade mig när jag insåg att jag inte hade någon reservslang i lämplig dimension. Min fru cyklar gärna iväg utan vare sig reservslang eller lagningsprylar, men jag vågar inte.

Det blev en tur runt Vallentuna-sjön innan barnhämtning på skolan. Visst var det grått, nästan mörkt. Men det var skönt att komma ut.

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *