Cykelstillestånd och en död svan

https://www.youtube.com/watch?v=WtdisE9Nj44

Träningen är härmed inledd. Och en död svan funnen på Gotlands västra strand. För övrigt har det idag rått cykelstillestånd.

1200px _DSF7774Träningen utgör kärnan i mitt Projekt 44 som nu alltså har inletts. Det går i princip ut på att träna mig till min ålder. Trots idogt cyklande har jag smidighet som en 80-åring (kan bland annat inte resa mig från sittande position på golvet/marken utan att ta stöd av händer och hela proceduren måste gå försiktigt till, långsamt). Visserligen är nog orken hygglig, men inte så bra som jag har trott. (se detta inlägg)

Därför valde jag springskor istället för cykelskor idag. Eftersom utgångsläget är tämligen kärvt riktar jag in mig på att varva gång och löpning och inte vara ute längre än 30 minuter åt gången. På så sätt hoppas jag kunna undvika den knäsmärta som uppstått vid tidigare försök att etablera en löparkarriär.

 

1 kommentar