Bara en liten bit till …

Jag skulle åka och titta på ett område bara. Rulla lite sådär i godan ro. Mest för att komma ut lite. När jag kom fram till vägen där jag skulle svänga av för att komma till det där området – fortsatte jag mot Vallentuna. Förbi. ”Kan jag göra sen”, tänkte jag. Ville köra en liten bit till bara.

Svängde av mot Upplands Väsby och när jag kom till Arlanda-avfarten (det vill säga Sälna åt höger), svängde cykeln in där. Men inte Arlanda, absolut inte Arlanda. Dit ska jag på måndag – vill inte bli trött på den där vägen.

Hur det nu var hamnade jag ändå i Upplands Väsby och där skulle jag egentligen tagit Vallentunavägen tillbaka hem, till det där området jag skulle titta på. Och hur det nu var med den saken så konstaterade jag snart att jag redan passerat Vallentunavägen. Fanns inte mycket annat att göra än att rulla vidare.

Passerade Sandavägen (den andra nära vägen hem därifrån) och jag passerade Infracity och Rotebro och så var jag i Solna till slut. Där fick det tydligen vara nog. Jag körde hem.

_DSF8871

Lapierre fick komma ut ur förrådet idag. Fick lite fräsch luft runt fälgarna också.

_DSF8873

När jag ser den här bilden förstår jag nästan poängen med att raka benen. 

 

_DSF8879

Jag har kört förbi Irenes kiosk åtskilliga gånger. Men jag har aldrig sett Irene, någon av hennes kompisar eller någon överhuvud taget där. Undrar vilka öppettider hon har.

 

_DSF8881

Jag har ännu inte vant mig vid att se ett framhjul när jag tittar ner, och inte ett flak. 

 

_DSF8880

Här svänger jag av när jag ska till Arlanda (ok – har bara cyklat dit tre gånger, men det ser ju bra ut att skriva så där). (Vallentunavägen på bilden).

 

_DSF8883

Allén strax innan Vikbanan i Upplands Väsby. 

 

_DSF8890

Mamma ringde vid Bagartorpsringen. Inte till mannen på bilden dock – han pratar alldeles säkert med någon annan.

 

_DSF8891

Här vände jag. Tunneln ut mot cykelvägen som löper längs Brunnsvikens norra strand och sedan upp i Bergshamra.