Ryggsäcken som däckar cykelbudsväskan

Den är avgjort coolare. Tveklöst ett starkare statement. Men bristerna börjar bli tydliga. En cykelbudsväska hänger över ena axeln och risken för snedbelastning är uppenbar. Varje gång väskan ska på måste remmen över huvudet. Den består av mer material och är därför tyngre.

Nyss fick jag tag i en väska som gör cykelvardagen skönare och mindre påfrestande.

Det är olyckligtvis en väska av den allra töntigaste sort jag kan tänka mig. En ryggsäck. Bara namnet osar lillgammalt förstånd och jag inser att min nya inte särskilt välkomna vurm för den här väskan möjligen hänger ihop med att jag börjar bli typ gammal. (Nej, ålder är inte bara en siffra  – det är i bästa fall en myt skapad av människor som vägrar inse att åldrande är en ofrånkomlig konsekvens av levandet.)

Ryggsäcken (jag ryser) som tränger undan min Chromebagsväska är en Osprey Metron. Hur denna skapelse har kunnat sätta igång den här lite olyckliga utvecklingen kan du läsa om på köpguidesajten jag precis startat, cykel.guru. Read on och dela!

Lämna ett svar