CycleArt är cykelkärlek i två dimensioner

Cykel är mer än transport och förflyttning. Mer än sport och underhållning. Cykel gör mig trygg, tillfreds. Även när jag inte sitter på en, inte rullar en. Kanske är cykel de tydligaste bandet till barndomens lyckoboostande känslor av nyvunnen frihet, spänning och den kittlande kan-själv-känslan.

Förmodligen mer komplext än så.

Cykel får mig i vart fall att må bra. Jag tror att det är därför jag använder vardagsrummet och hallen som cykelförråd, så att jag aldrig behöver befinner mig på mer än en armslängds avstånd från en cykel.

Men alla har inte förmånen att kunna leva så nära sina cyklar. Om du hör till dem som skulle vilja göra det, men har svårt att få igenom förslaget hos övriga berörda, kan du i vart fall hänga upp lite sköna, inspirerande cykelbilder på väggen.

Som av en händelse (inte alls) har jag lagt upp fina, annorlunda bilder med cykeltema på Red Bubble – där du kan köpa tavlor, kort, posters och annat med inspirerande cykelmotiv.

Här är ett minimalt urval av produkter som säljs på Red Bubble med mina bilder. Klicka vidare för att få hela bilden. 

hradmark.redbubble.com

Lämna ett svar